Besiktningsman Stenungsund

Byggkonsult med bred erfarenhet

Välkommen till oss på Avanze Byggteknik AB när ni är i behov av en besiktningsman i Stenungsund. Vi utför alla typer av entreprenadbesiktningar inom utförandeentreprenader och totalentreprenader (AB-04 och ABT -06). Utöver det utför vi även konstruktionsbesiktning. För dig som bygger privat utför vi För -och Slutbesiktning samt garantibesiktningar inom ABS 09.

Vid eventuell misstanke kring fuktskador i en byggnad erbjuder vi fuktutredningar och fuktmätningar. I arbetet som besiktningsman utreder vi de skador och byggfel som finns i konstruktioner och tätskikt, detta görs i kombination med fuktmätningar. Efter en fuktskadeutredning levererar vi en dokumentation på utredningen och även åtgärdsförslag.

Besiktningsman Stenungsund

Besiktningsman Stenungsund

Oavsett av vilken anledning ni är i behov av en besiktningsman, så finns vi här för er. När ni vänder er till oss ser vi till att ni får precis all den hjälpen ni behöver. Givetvis anpassar vi oss och vårt arbete utifrån era önskemål och behov, så att ni får hjälpen som just ni behöver.

Med vårt arbete utgår vi från Jörlanda som ligger mellan Kungälv och Stenungsund, vi arbetar i hela närområdet. Tveka inte att kontakta oss ifall ni vill veta mer om oss och vårt arbete. Ta även kontakt med oss om ni redan nu vill ha vår hjälp.

Avanze Byggteknik AB

Telefon

​0702-99 51 21

Mejl

david@avanzebyggteknik.se
Kontaktformulär
reCAPTCHA